Nieuws

Gebruikt uw bouwbedrijf een totaaloplossing (ERP) die al uw primaire bedrijfsprocessen ondersteunt? Of werkt u met veel verschillende softwarepakketten of verouderde applicaties? Tijd om ook in uw bouwbedrijf te kiezen voor software in de cloud, ofwel Software as a Service-oplossingen!

Kiezen voor een ERP-oplossing in de cloud levert u heel wat voordelen op. Benieuwd welke dat zijn? Wij zetten de drie belangrijkste voordelen op een rij.

1. Toegang tot real-time data uit de cloud 

Eén van de grootste voordelen van een ERP-pakket in de cloud voor de bouw is dat u en uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot real-time data en uitgebreide analysemogelijkheden. Of u nu werkt op kantoor of in de bouwkeet, u heeft altijd toegang tot rapportages en dashboards die inzicht geven in alle projecten. Dit real-time inzicht in de voortgang van uw projecten maakt het mogelijk om snel te schakelen en beslissingen te nemen. Hierdoor maximaliseert u de kansen op een succesvol resultaat.  

2. Ontzorg uw medewerkers

Wie kiest voor SaaS-oplossingen, kiest voor tevreden medewerkers. Door soft­ware als een abonnement af te nemen, ontzorgt u hen in heel wat werk­zaamheden. Medewerkers op locatie hebben altijd en overal toegang tot uw software. Het enige wat ze nodig hebben is internetverbinding en een webbrow­ser. Niemand hoeft nog met verouderde documenten en planningen te werken en iedereen werkt vanuit één waarheid. Het resultaat? Medewerkers werken effici­ënter samen, zijn in staat proactief te communiceren met klanten en partners en kunnen focussen op taken die echt waarde toevoegen voor uw bedrijf.

3. Betere bescherming tegen security dreigingen  

Cloudsoftware voldoet aan alle moderne securityeisen en de verantwoordelijk­heid voor het veilig houden van de software ligt niet langer bij u, maar bij de cloudleverancier. Zij investeren jaarlijks miljoenen euro’s in de security van hun software en de veiligheid van hun data­centra.

Wilt u ook de stap zetten naar moderne software maar weet u nog niet waar u precies op moet letten? Laat u inspireren tijdens de gratis webinar: ‘Wilt u slimmer samenwerken in de bouw, GWW of installatie?’ op dinsdag 21 juni om 14:00 uur. Meld u hier aan.

Na deze webinar heeft u:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor de bouwnijverheid;
  • Inzicht in de voordelen van branchespecifieke software en werken in de cloud;
  • Voorbeelden gezien van integratiemogelijkheden met diverse apps en portalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.