Nieuws
Peter van der Hout

Peter van der Hout van DDC Consulting heeft per 1 juli de aandelen verworven van Adviesbureau H. Janssen Echt. Hij neemt de aandelen over van Henk Weening die nog twee jaar bij het bureau betrokken zal blijven. Adviesbureau H. Janssen Echt zal als zelfstandige entiteit naast DDC Consulting blijven functioneren. Van der Hout neemt de directie van het bureau op zich. Totaal werken er veertien personen bij de twee bureaus.

Adviesbureau H. Janssen Echt houdt zich bezig met het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van bouwwerken. De professionals op deze drie terreinen beantwoorden bouwtechnische en bouw gerelateerde, financiële vragen op het gebied van (particuliere) woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en sloop. Het bureau werkt voor bedrijven, instellingen, particulieren, architecten, advocatuur en verzekeraars. Het treedt ook op als partij- of onafhankelijk deskundige bij disputen, juridische procedures en arbitragezaken.

Samen sterker

DDC Consulting is specialist als het gaat om huisvestingadvies, bouw- en life-cycle kosten, duurzaamheid, brandveiligheid, technisch tekenwerk en geveladvies. Het bureau heeft een managementsysteem opgezet en geïmplementeerd conform de eisen van ISO 9001:2015. ‘Het voldoen aan de verwachtingen van klanten en relevante belanghebbenden en het continu verbeteren van de interne organisatie staan daarin centraal’, zegt Van der Hout.

‘Ons motto is “Wij maken bouwen transparant” met duurzaamheid, samenwerking, integriteit en klantgerichtheid als kernwaarden. Die sluiten nauw aan bij die van Adviesbureau H. Janssen Echt. Samen zijn we sterker met meer capaciteit, meer expertise en toch dezelfde kwaliteit.’

Peter van der Hout

Peter van der Hout heeft een lange loopbaan in de glas- en geveltechniek. Zo was hij vanaf 1993 onder meer Algemeen Directeur bij Braat Glasconstructies, Divisiedirecteur bij Scheuten en Directeur Business Development Glasconstructies bij Colt. Ook was hij Interim-Directeur bij Van Dool Geveltechniek. Vandaag de dag is hij naast DGA van DDC Consulting en Adviesbureau H. Janssen Echt ook DGA van Gevelraad en Directeur en mede-eigenaar van MAX BIM Solutions. Verder is hij Manager/Eigenaar van Over/Nieuw dat met projectmanagers landelijk binnen de publieke sector werkt aan maatschappelijke vernieuwing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.