Nieuws
Semco
Achim Haag

Sinds 1 augustus is Achim Haag de nieuwe Managing Director Sales van de SEMCO Group. Hij volgt Klaus Köttering op, die algemeen directeur van de regio West blijft. ‘SEMCO pakt de uitdagingen van de toekomst aan met positieve energie. We richten ons op optimale structuren en verantwoordelijke managers in de regio’s om onze klanten de gebruikelijke hoogwaardige en individuele service te bieden.’ Dat zegt Hermann Schüller, Managing Partner van de groep, over deze stap. 

Köttering is sinds 2015 Managing Director van de SEMCO-locaties in de regio West en sinds 2019 managing director sales van de groep. ‘De pandemie, knelpunten in de bevoorrading en de effecten van de aanval op Oekraïne hebben veel onrust op de markt gebracht. Het is ook dankzij Klaus dat we toch onze verkoopkoers positief hebben kunnen vormgeven’, zegt Schüller. ‘Ik ben verheugd dat hij zich nu volledig zal wijden aan de succesvolle ontwikkeling van onze locaties in Wassenberg, Nordhorn en Bramsche.’

Achim Haag

Achim Haag heeft jarenlange managementervaring en verkoopexpertise in de vlakglasindustrie. Hij was directeur van Glasprofi en Flachglas Nord-Ost en recentelijk ook werkzaam bij Flachglas Wernberg. Zo heeft hij volgens Schüller naam gemaakt als een uitstekende kenner van de markt en verkoopspecialist. ‘Ik ben erg blij dat we Achim mogen verwelkomen als nieuw lid van onze familie. Hij heeft in al zijn carrièrefasen tot nu toe bewezen dat hij sales kan afstemmen op de toekomstgerichte en dicht bij de klant. Ik ben er zeker van dat hij zich goed zal nestelen in onze team- en familiecultuur. Hij zal nieuwe impulsen geven en ideeën bijdragen aan het succesverhaal van de SEMCO Group’, aldus Schüller. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.