Nieuws
architect@work

ARCHITECT@WORK vindt voortaan jaarlijks plaats in ons land, afwisselend in de regio Rotterdam en Amsterdam. Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt het tweedaagse evenement plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de regio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

Tot zover werd ARCHITECT@WORK iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd. ‘Na
negen succesvolle edities in Rotterdam, met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers, versnellen
we nu de frequentie naar jaarlijks. Daarbij doen we afwisselend Rotterdam en Amsterdam
aan’, vertelt Anne Laure van de Ginste van ARCHITECT@WORK. ‘Na de editie in Rotterdam afgelopen september volgt in 2023 daarom een editie in Amsterdam, om dan in 2024 weer terug te komen in Rotterdam, enzovoorts.’

Healthy Materials

Het thema van ARCHITECT@WORK is opnieuw ‘Healthy Materials’. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling ‘Healthy Heroes’ door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh). Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Naar verwachting zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien, zoals vacuümglas.

Door heel Europa

Naast de edities in Rotterdam en Amsterdam wordt ARCHITECT@WORK door heel Europa
georganiseerd. Komend jaar vindt het event naast Amsterdam plaats in Barcelona, London, Bordeaux, Zürich, Kortrijk, Marseille, Hamburg, Stuttgart, Parijs en Düsseldorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.