Nieuws
Vetrotech

Met de komst van Mark Machielsen in juni en Edwin Doesburg in augustus is de Buitendienst van Vetrotech Saint-Gobain Benelux weer compleet. Timo Paulussen en Ruud van der Sterren draaien al wat langer mee en de vier experts in brandwerende beglazing, tillen het bedrijf uit Nederweert naar ‘the next level’.

‘Wij zijn op stoom om onze klanten te adviseren want bij Vetrotech geloven wij dat veiligheid de allerhoogste prioriteit dient te hebben’, zegt Manager Sales en Techniek Ruud van der Sterren.

Eigen testfaciliteiten

‘Gesteund door hoogwaardige producten geproduceerd in onze nieuwe fabriek in Würselen, met een ultramodern machinepark en een hoge mate van automatisering. Alle productieprocessen zijn onder één dak en wij hebben de testfaciliteiten in eigen huis. Belangrijk is te kijken hoe wij onze producten en dienstverlening nog beter kunnen maken. Wij zien dan ook veel in “partnerships”, waarbij kennis durven delen cruciaal is om complexe vraagstukken zo effectief mogelijk te kunnen oplossen en projecten aantrekkelijk te kunnen aanbieden. In de praktijk hebben dergelijke partnerships of vroegtijdig commitment van betrokken partijen hun nut al bewezen. Kijk maar naar projecten als Rijnstraat in Den Haag en Het Atrium en NACH in Amsterdam.’

Maak in de aankomende uitgave van Glas in Beeld kennis met de vier medewerkers Buitendienst van Vetrotech. GIB#6 – december 2022 verschijnt volgende week. Nog geen abonnee? Kijk hier naar onze aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.