Nieuws
Van Ooijen

Francesco van Ooijen is voorzitter af bij de sector Glas van OnderhoudNL. Alex van Gemert volgt hem op. In een afscheidsinterview blikt Van Ooijen terug op zijn bestuursperiode, geeft hij zijn mening over de gevoerde campagnes en spreekt hij de hoop uit dat de samenwerking met Vakgroep GLAS verder intensiveert.

Ik zou het supergaaf vinden als wij ooit een keer één club zouden worden, maar ik denk dat er te veel verschillende belangen spelen om dat voor elkaar te krijgen’, aldus Van Ooijen die in Landgraaf zijn glasbedrijf heeft.

Met trots terugkijken

De statuten zeggen dat het niet anders kan: na een eerste termijn van vier jaar volgt een tweede van maximaal drie jaar. De totaal zeven jaar als voorzitter zitten erop voor Van Ooijen en tijdens de afgelopen ALV van OnderhoudNL Glas in november heeft hij de voorzittershamer overgedragen. ‘Ik heb in 2015 de voorzittershamer met trots overgenomen en kijk nu ook met trots terug. Ik denk dat ik nog wel door had gekund en ja dat had ik misschien ook wel gewild, maar statuten zijn er niet voor niets.’

Lees het volledige artikel in de aankomende uitgave van Glas in Beeld (GIB#6 – december 2022) die deze week verschijnt. Nog geen abonnee? Kijk hier naar onze aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.