Nieuws
glas printen

Glasstec, ‘s werelds grootste vakbeurs voor vlakglas, en GlassPrint zetten hun samenwerking voort. GlassPrint is Europa’s enige conferentie en tentoonstelling specifiek voor glas printen en de decoratie van holglas, vlakglas en speciaal glas. De twee evenementen zullen elkaar dus ook in de toekomst blijven ondersteunen. GlassPrint 2023 ‘powered by glasstec’ vindt plaats op 25 en 26 april in het Radisson Blu Scandinavia Hotel in Düsseldorf.

GlassPrint 2023 presenteert de nieuwste trends en ontwikkelingen voor het verbeteren van de kwaliteit van eindproducten. Ook het verlagen van de productiekosten en het verhogen van de procesefficiëntie van glas printen staan centraal.

Internationaal publiek

GlassPrint zal een internationaal publiek verzamelen van glasfabrikanten, decorateurs, eindgebruikers, fabrikanten van apparatuur, leveranciers en merkeigenaren. Zij kunnen een hoogwaardig congresprogramma verwachten bestaande uit technische presentaties en lezingen door vertegenwoordigers uit de branche. Denk aan BV Glas, FEVE, Glass for Europe en Messe Düsseldorf/glasstec. ‘Het uitwisselen van informatie en kennis van glas printen biedt veel kansen om nieuwe verbindingen te leggen en bestaande relaties te versterken’, aldus de organisatie.

Glasdecoratie

Lars Wismer, Directeur glasstec is enthousiast over de samenwerking met GlassPrint 2023. ‘Glas printen en decoreren is een sleutelproces bij de productie van architectonisch, auto- en hol glas, waardoor glasafwerking een belangrijk segment is van glasstec. Natuurlijk zijn we verheugd dat GlassPrint 2023 weer in Düsseldorf wordt gehouden. Zo is de stad niet alleen om de twee jaar tijdens de glasstec de ontmoetingsplaats voor de hele glasindustrie. Maar wordt het in de jaren tussen de evenementen ook een hotspot voor een belangrijk deel van de glashandel en glasproductie.’

Glas printen

GlassPrint is een gezamenlijk evenement van Chameleon Business Media, de uitgever van Glass Worldwide, en ESMA, vereniging van bedrijven gespecialiseerd in glas printen. Dave Fordham, Publishing & Events Director Chameleon Business Media, is al net zo enthousiast. ‘GlassPrint en glasstec kijken al terug op een lange en succesvolle samenwerking. We mikken op een internationaal publiek van glasmakers, decorateurs, eindgebruikers, leveranciers en merkeigenaren. De steun van een bedrijf als Messe Düsseldorf helpt ervoor te zorgen dat we nog meer kwaliteit kunnen bieden.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.