Nieuws
Wij onderhouden van Nederland

De arbeidsmarktcampagne ‘Wij onderhouden van Nederland’ is een maand actief en al 1.254.722 Nederlanders hebben de campagne gezien of gehoord. Een kleine 14.000 Nederlanders bezocht in juni de website wijonderhoudenvan.nl. OnderhoudNL heeft een overzicht gepresenteerd met de eerste resultaten en deelt interessante feitjes over de campagne, zoals over het aantal vacatures per functie.

Social media

De campagne kom je tegen op social media en op digitale schermen in het straatbeeld. Zo’n 1 miljoen Nederlanders hoorden Jack Wouterse de campagneslogan uitspreken op Radio 538, Sky Radio en Q-Music. Dat heeft ertoe geleid dat 13.873 Nederlanders het vacatureplatform bezochten. Ruim de helft (52%) deed dat via advertenties op social media. Een kwart kwam op de site via andere online advertenties. Bijna 10 procent kwam via de eigen social media kanalen van OnderhoudNL of bezocht de website direct op hun telefoon of computer.

Wij onderhouden van Nederland

Uiteindelijk leidde dit tot 430 bezoeken aan de werken-bij-pagina’s van OnderhoudNL-leden. Op de site een top 5 van leden die de meeste bezoeken kregen en een top 5 van de meest bezochte vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.