Nieuws
Bottero

Bottero verwelkomt tijdens de beurs VITRUM klanten in haar vestiging in Cuneo. Bottero Cuneo houdt tegelijkertijd met de beurs Open Dagen, waar het haar klanten gecombineerd met een bezoek aan de beurs in Milaan ontvangt. Meld je daarvoor aan via rea Sales Manager Marco Luk: marco.luk@bottero.com.

Voor Bottero is VITRUM 2023 wederom de perfecte gelegenheid haar klanten van over de hele wereld te ontmoeten. Luk: ‘We laten onze nieuwste technologische ontwikkelingen zien maar ook de projecten waar we momenteel aan werken. Bottero’s zakelijke strategie is gebaseerd op twee pilaren: duurzaamheid en automatisering. Op het gebied van duurzaamheid focussen we op het respecteren en waarderen van bronnen, mensen en het milieu met als doel een betere wereld voor toekomstige generaties achter te laten. Dit wordt bevestigd door het recentelijk verkrijgen van het ISO26000 certificaat. Qua automatisering: de investeringen in R&D focussen op glasbewerking met de nieuwste technologie, op systeemintegratie en op het verkrijgen en verwerken van data met behulp van AI-algoritmes.’

AI Bottero voor vlakglasproductie

Volgens Luk past GlassForm.AI hier perfect in. ‘Het betreft een samenwerking tussen Bottero en Tiama, dat met 25 ingenieurs werkt aan de ontwikkeling en de toepassing van AI in vlakglastoepassingen. Gebruikmakend van de nieuwste technologie, data en machine-learning, ontwikkelen we met deze samenwerking aan automatisering om processen te beheersen en energie te besparen.’ Sinds 1957 is Bottero volgens Luk de meest vooraanstaande leverancier van glasbewerkingsmachines voor alle toepassingen. ‘Met meer dan 60.000 actieve installaties wereldwijd brengen we op basis van belangrijke investeringen in automatisering innovatieve oplossingen voor de glasindustrie. Dit met als doel optimalisatie en automatische controle van productieprocessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.