Nieuws
vacuümglas

VacuGlass, een dochter van Nissink Business Glass uit IJsselmuiden, introduceert een nieuw type vacuümglas. Met VacuGlass wil directeur Robert Nissink een stap verder gaan dan de huidige aanbieders.

‘Verschil met de concurrentie is dat wij alle bewerkingen in eigen huis hebben. We denken mee in verduurzamingsprojecten en bieden de best passende oplossing. Dat kan monumentenglas zijn maar ook vacuümglas naar wens op alle mogelijke manieren veredeld’, aldus Nissink.

Vacuümglas voor beste resultaat

In de productbrochure vergelijkt VacuGlass z’n innovatieve glas met enkel, dubbel- en triple glas. ‘Nu isolatiewaarde de hoofdzaak in de verduurzamingsopgave is geworden is er maar één mogelijkheid om het beste resultaat te bereiken. Dat is VacuGlass dat zich positief onderscheidt op vrijwel alle vlakken. Denk aan isolatiewaarde, geluidsreductie, gewicht, levensduur, circulair product en nagenoeg niet-zichtbare afstandhouders. Voorzien van een smalle rand die goed is te plaatsen in de bestaande sponningen en uiteraard zonder vacuümdoppen.’

In de jongste uitgave van Glas in Beeld (GIB#5 – november 2023) lees je het volledige artikel. Nog geen abonnee? Kijk hier voor de mogelijkheden van een volledig of digitaal abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.