Nieuws
POLYCLOSE

Van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari stond Flanders Expo in Gent in het teken van POLYCLOSE. De 21e editie van deze Europese netwerk- en vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek trok ruim 12.000 bezoekers.

Aan POLYCLOSE namen 200 exposanten deel. Van de 12.108 bezoekers kwam ongeveer een kwart uit Nederland. Volgens de beursorganisator was het een bedrijvige bijeenkomst, waar de nieuwste trends en oplossingen voor de uitdagingen waar de bouwsector voorstaat gepresenteerd werden.

De beursvloer bood innovatieve technologieën, netwerkmogelijkheden en demonstraties. POLYCLOSE 2024 was dan ook ‘the place to be’ voor professionals. Tot de deelnemers op het gebied van glas- en geveltechniek behoorden ONLEVEL , UNIQ smart balustrades, Global Glass Group, LOGLI MASSIMO, Thomsa Glass, BENGglas, LANSING Unitra en EUROGLAS.

POLYCLOSE 2026

De volgende editie van POLYCLOSE vindt plaats in januari 2026: de exacte data zijn 14, 15 en 16 januari 2026, ook dan in Flanders Expo in Gent (België). Inschrijven als exposant kan hier.

De grootste beurs op het gebied van vlakglas is Glasstec. De aankomende editie vindt plaats van 22 tot en met 25 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.