Nieuws
Glasbeslag

De volledige collectie glasbeslag van Logli Massimo Saint-Gobain is downloadbaar in het Nederlands. De serie bestaat uit zes delen waarin het gehele assortiment glasoplossingen is opgenomen.

Het Italiaanse bedrijf is producent van onder meer railsystemen en glasbalustrades. Ook systemen voor schuifdeuren en glazen scheidingswanden, glasbeslag voor douchecabines en glasluifels maken deel uit van het assortiment.

Online overzicht glasbeslag

De online-collectie biedt een compleet en gedetailleerd overzicht van alle items in het aanbod van Logli Massimo. Elk deel gaat dieper in op een specifieke productfamilie en biedt technische informatie gecombineerd met praktische toepassingen. ‘Een ideaal overzicht voor wie op zoek is naar glasoplossingen van de hoogste kwaliteit’ aldus Patrick Borremans, agent van Logli Massimo Saint-Gobain in de Benelux. ‘Toch een papieren catalogus? Die is beschikbaar in het Engels en Frans.’

Nieuwe site Logli Massimo

Logli Massimo heeft sinds vorig jaar een nieuwe website. De glasbeslagproducent uit Prato (Italië) levert een steeds breder programma glasbeslag en glassystemen; een nieuwe website past daarbij. De site geeft niet alleen de mogelijkheid om de catalogi en brochures te raadplegen en downloaden, maar toont ook installatievideo’s. Verder zijn handleidingen en DXF-files beschikbaar op de site.

Patrick Borremans agent

Patrick Borremans vertegenwoordigt de Nederlandse markt voor Logli Massimo en is het vaste aanspreekpunt. Met zijn meer dan veertig jaar ervaring in beslagtechniek staat Borremans klanten bij om de ideale oplossing te vinden voor hun glasprojecten. ‘Sinds meer dan acht jaar vertegenwoordig ik Logli Massimo Saint-Gobain in de Benelux en hierdoor kan ik mijn ervaring overzetten naar de Nederlandse markt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.