Nieuws
glasstec

Glasstec 2024 opent haar deuren voor innovatieve start-ups. ’s Werelds grootste glasbeurs biedt jonge internationale bedrijven een uniek platform ideeën te presenteren aan een vakpubliek uit de hele glaswereld.

In 2022 kwamen 928 exposanten uit 47 landen en 29.278 bezoekers uit 121 landen samen in Düsseldorf. In oktober verwacht de beursorganisatie van glasstec minimaal eenzelfde aantal deelnemers en bezoekers. De beurs vindt plaats van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 oktober.

START-UPZONE glasstec 2024

De START-UP ZONE bij Glasstec is een speciaal ontworpen ruimte die zich richt op opkomende en innovatieve bedrijven. Anja Theiss-Wirth, Account Manager van de beurs: ‘Dit platform biedt een unieke kans om te netwerken met leidende figuren uit de glassector en experts uit het bedrijfsleven, onderzoek en politiek. De kenmerken van glasstec zijn onder meer de grote investeringsbereidheid van de deelnemers en het hoge percentage besluitvormers. Dit is de kans voor start-ups om zichzelf in een internationale setting te presenteren, waardevolle contacten op te doen en netwerk- en investeringsmogelijkheden te benutten.’

Start-up BISS.ID

Jürgen Huber, Managing Director van start-up BISS.ID, een innovatief, digitaal platform voor de bouwsector, kijkt met hoge verwachtingen naar de komende Glasstec. ‘We kijken ernaar uit om opnieuw deel te nemen om onze digitale oplossingen, gebouwd voor glasleveringen van producenten naar klanten en terug, te promoten. Voor ons als jong bedrijf biedt de START-UP ZONE een uitstekend platform voor het leggen van contacten. Al in 2022 maakten we van de gelegenheid gebruik en waren meer dan enthousiast over de veelbelovende bezoekers en de internationale flair van de beurs.’

Deelname START-UPZONE

Voor € 4.500 biedt de START-UP ZONE haar exposanten naast de tentoonstellingsruimte een uitgebreid servicepakket. Het omvat de integratie in de communicatie- en marketingactiviteiten. Theiss-Wirth: ‘Dat wil zeggen communicatie met de vakpers en promotie van de START-UP ZONE op bijvoorbeeld de glasstec-website en in speciale bezoekersmailings. Bovendien omvat het servicepakket een tentoonstellingsruimte, toegangsbewijzen, stroomvoorziening en internettoegang.’ Geïnteresseerde bedrijven vinden hier alle inbegrepen diensten: glasstec START-UP ZONE.

Glasstec 2024

Glasstec presenteert een breed scala aan producten en oplossingen voor de gehele glaswaardeketen. Naast glasproductie- en glasbewerkingsmachines tonen de deelnemers glasgereedschappen, glasproducten en hulpmiddelen voor opslag, transport en montage. Ook is er een uitgebreide line-up van side-events met internationale deelname die wetenschap en praktijk verbinden. Daarnaast belicht de vakbeurs actuele en relevante onderwerpen uit de sector, zoals de circulaire economie, digitale technologieën en CO2-reductie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.