Productnieuws
Semco Bau
De 144 m2 grote stand van Semco op de beurs Bau

Het twintigjarige Semco neemt deel aan de beurs Bau die plaatsvindt van 16 tot en met 21 januari in München. De Duitse producent presenteert haar brede scala aan oplossingen in glas ’ter verbetering van de kwaliteit van leven’. Naast isolatie- en veiligheidsglas gaat het hierbij ook om design-, gebogen en gecoat glas.

Eén van de eycatchers in München is Semco Klima 740, een vorig jaar geïntroduceerd type glas dat geschikt is voor alle jaargetijden. Dit ‘vier-jaargetijden-glas’ combineert zonwering in de zomer met warmte-isolatie in de winter. Het glas heeft een lichtoetredingsfactor (Tl) van 70 en een zontoetredingsfactor (g-waarde) van 40. De Duitse producent geeft aan dat de voordelen van Semco Klima 740 ten opzichte van gewoon isolatieglas tot uiting komen zodra het percentage glas in de geveloppervlakte boven de 30 uit komt. De geadviseerde opbouw voor isolatieglas is 6*(16)4 en 6*(12)4(12)4* voor triple glas. Aan het glas kunnen eenvoudig extra functionele eigenschappen worden toegevoegd zoals geluidsisolatie en inbraakveiligheid.

Semco is op Bau te vinden in hal C2, stand 320.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.