Nieuws
Brakel Atmos

Brakel Atmos gaat vanaf vandaag verder onder de naam Kingspan Light + Air. Eind 2017 werd het bedrijf uit Uden reeds onderdeel van deze divisie van de Kingspan Group. Onder de nieuwe naam blijft de onderneming  maatwerkoplossingen en onderhoud bieden in daglichtoplossingen, rookbeheersing en natuurlijke ventilatie.

Kingspan Light + Air bestaat uit (inter)nationale bedrijven gevestigd in Europa en de Verenigde Staten die zich bezig houden met duurzame oplossingen op het gebied van daglichttoetreding, rookbeheersing en ventilatie. Innovatie en relatiemanagement staan centraal. Door het bundelen van de kennis en ervaring van internationale specialisten verwacht het bedrijf sneller tot de ontwikkeling van innovatieve en energiebesparende producten en systemen te komen.

Glazen daglichtconstructies

Het voormalige Brakel Atmos is in Nederland al meer dan veertig jaar één van de marktleiders op het vlak van high-end oplossingen voor glazen daglichtconstructies en ventilatie- en brandveiligheidssystemen in commerciële en industriële gebouwen. Toepassingen zijn glazen daken en lichtstraten, uitzetramen, kleppenventilatoren, branddetectie en installaties voor rook- en warmteafvoer. ‘Deze oplossingen beantwoorden aan de toenemende vraag naar een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat, gebruik makend van natuurlijk licht en buitenlucht’, aldus Kingspan Light + Air NL.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.