Nieuws
GLASDAG
AFAS Dome

Eisma Bouwmedia organiseert op dinsdag 9 juni 2020 een GLASDAG. Glas wordt wel het meest innovatieve bouwmateriaal genoemd. Het materiaal ontwikkelt zich razendsnel en de toepassingsgebieden al net zo. Alle reden om in het verlengde van het succes van andere Eisma-evenementen, zoals de Houtdag en de SchildersVakprijs, de markt bij te praten over ‘de passie voor glas’.

De GLASDAG 2020 heeft de voorschrijvende bouw (architecten, adviesbureaus, aannemers) als doelgroepen, maar ook voor de glassector zelf belooft het een leerzame dag te worden. De acht sprekers richten zich op het overdragen van kennis over actuele thema’s in relatie tot het innovatieve karakter, de performance en de toepassingen van vlakglas. De GLASDAG vindt plaats bij AFAS in Leusden. De softwareontwikkelaar bouwt momenteel nieuw. De ingebruikname van dit AFAS Experience Center, met onder meer een glazen dome, is in januari 2021. AFAS biedt de mogelijkheid voor een tour over de bouw en stelt voor het inhoudelijke deel het auditorium in haar tegenoverliggende, huidige kantoor beschikbaar.

De deelnamekosten zijn 195 euro (ex BTW). Voor abonnees op Glas in Beeld of één van de andere uitgaven van Eisma Bouwmedia en/of leden van Vakgroep GLAS is de tweede deelnemer gratis. Studenten betalen 50 euro (ex BTW). Ga naar glasinbeeld.nl/glasdag voor meer informatie en inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.