Glas in Video
Corona
Directeur Maarten Rood van GSF Glasgroep en Sukkel Glas

‘Niemand wil ziek worden. Iedereen snapt de ernst van de situatie. Ik zie mijn jongens goede beslissingen nemen op het gebied van afstand houden, handen wassen en dergelijke.’ Dat zegt Maarten Rood, directeur van GSF Glasgroep uit Lelystad en Sukkel Glas uit Hilversum, in het tweede videogesprek met Marco Groothoff, hoofdredacteur van Glas in Beeld.

Corona-update 30 maart

Het Corona-virus heeft Nederland in zijn greep. Onze gezondheid gaat voor alles maar wat zijn de economische consequenties? De redactie van Glas in Beeld spreekt dagelijks met managers en ondernemers in de glassector. Hieronder een weergave van het gesprek met Maarten Rood op 30 maart. Hij ziet omzet wegvallen in de projecten, maar het werk in de glasschades loopt gewoon door.

Corona-update 16 maart

‘We hebben nog genoeg vet op de botten op het wel even uit te zingen, maar dit moet natuurlijk niet maanden duren’, zegt Rood in onderstaand interview met Marco Groothoff, hoofdredacteur van Glas in Beeld. In de steunmaatregelen van de overheid heeft Rood zich nog niet verdiept, ‘maar ik zie dat jullie er ook over schrijven. Het is goed dat de overheid meedenkt met het bedrijfsleven maar nu is het vooral belangrijk dat geen onnodige risico’s te nemen. Vandaar dat ik nu vanuit mijn kantoor thuis werk.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.