Nieuws

Man Protection, specialist in het leveren en aanbrengen van glasfolies, heeft een nieuw bedrijfspand in het Noord-Hollandse De Rijp betrokken. Op Industrieterrein De Volger werd een volledig nieuw pand gebouwd. Het bedrijf is de afgelopen decennia uitgegroeid tot de specialist in glasfolies.

Begonnen met de levering van UV-werende coating, stapte oprichter Cor Man een aantal jaren geleden over op de levering en het aanbrengen van glasfolies. De folies variëren van UV-werende, inbraakvertragende, tot veiligheids- en warmtewerende folies. Man Protection levert onder andere aan aannemers, glasbedrijven en vastgoedontwikkelaars. De plaatsing wordt veelal door het VCA-gecertificeerde bedrijf zelf verzorgd. Nieuw in het assortiment is een folie die inbraakvertraging en privacy combineert: Opaque Frost/ 7 Mille, een 175 micron dikke veiligheidsfolie met een zandstraaleffect. Voorheen moesten er twee lagen over elkaar heen aangebracht worden om hetzelfde effect te bewerkstelligen. Met deze nieuwe variant is dubbelmontage overbodig. Meer informatie: www.manprotection.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.