Nieuws
LiSEC

Machinefabrikant LiSEC houdt a.s. donderdag 2 juli van 10 tot 11 uur een webinar over het nut en de noodzaak van het maken van back-ups. De deelname is gratis. De Oostenrijke glasmachinefabrikant biedt sinds vorig jaar LiSEC.eye aan, een digitale service waarbij LiSEC klanten voor onderhoud, reparaties en storingen op afstand online ondersteunt.

‘Zelfs de beste machines zijn niet immuun voor softwarefouten.’ Zo kondigt LiSEC het webinar aan. ‘Mocht uw LiSEC-systeem uitvallen, dan kan onze servicemonteur u snel en betrouwbaar helpen met de laatste back-upgegevens. Zonder back-up kan de reparatie echter wel een week of langer duren. Waarom zo lang? De tijd en moeite is ongeveer hetzelfde als die nodig is voor het in bedrijf stellen van een nieuwe machine. Gedurende deze tijd staat uw systeem stil of is ze slechts gedeeltelijk productief.’

Gevolgen systeemuitval reduceren

Een actuele back-up vermindert de gevolgen van systeemuitval aanzienlijk. LiSEC levert om die reden sinds 2002 machines inclusief een ​​gebruiksvriendelijke back-upoplossing. Tijdens het webinar leert u hoe u zelf de back-up kunt uitvoeren en hoe u de back-upgegevens kunt gebruiken. Concrete vragen die worden beantwoord zijn de volgende.

  • Waarom zijn back-ups belangrijk voor gebruikers van LiSEC-machines?
  • Wat zijn de voordelen voor machinebedieners?
  • Hoe voert u de back-up zelf uit en hoe gebruikt u de back-upgegevens?

Het webinar is bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de glasbewerkings- en productielijnen, zoals productie- en fabrieksmanagers. Spreker is Andreas Rohrweck, hoofd van de afdeling Longlife en specialist voor PC-upgrades van LiSEC. Sebastian Göttlinger van het bedrijf is gastheer. U kunt zich hier registreren voor het webinar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.