Nieuws
COVID-19

TÜV Rheinland uit Arnhem lanceert een onafhankelijke, internationale toets ‘Back to Business’. Zo stelt een organisatie vast of ze voldoende maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19 virus heeft genomen. Dit geeft vertrouwen bij zowel de consument als zakelijke relaties. TÜV Rheinland past deze toets wereldwijd en bij alle soorten organisaties toe. Een organisatie laat met de toets zien dat alles is gedaan om werknemers, bezoekers en klanten te beschermen tegen besmetting. 

Gedurende het onderzoek zal een expert met ervaring in de desbetreffende branche, de organisatie doorlichten op genomen preventieve en beschermende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19. Daartoe gebruikt de expert een algemene toets lijst en een sectorspecifieke toetslijst. Die is gebaseerd op de RIVM-richtlijnen, regionale noodverordeningen (veiligheidsregio-niveau) en eventuele sectorspecifieke richtlijnen. Het resultaat is een helder overzicht van sterktes en zwaktes, onderbouwd en grafisch weergegeven. Zo kan een organisatie volledig transparant zijn in het voldoen aan deze eisen. Als de organisatie niet geheel voldoet, heeft zij een instrument in handen om snel en adequaat aanvullende maatregelen te nemen. 

Vertrouwen geven

Zowel werknemers als klanten krijgen vertrouwen met het resultaat van een dergelijke toets. Of het nu gaat om winkelend publiek, gasten van hotels, restaurants of vakantieparken. Ook aan de zakelijke kant, zoals bouwplaatsen en (zakelijke) evenementen, zijn er plekken waar vertrouwen in genomen maatregelen enorm belangrijk is. De service wordt regionaal, nationaal en internationaal aangeboden. TÜV Rheinland is volledig op de hoogte van de diverse maatregelen van landen en sectoren. 

Kijk hier naar onze glasvlogs naar aanleiding van de Corona-crisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.