Nieuws
glasstec

De belangrijkste glasbeurs Glasstec is uitgesteld tot juni 2021. Maar op de oorspronkelijke data is een virtueel evenement kosteloos bij te wonen. Glasstec VIRTUAL presenteert op 20, 21 en 22 oktober expertpresentaties, een virtuele beurs en een Netwerk Plaza voor ‘matchmaking’.

Het nieuwe digitale format wordt volgens de beursorganisatie goed ontvangen. Meer dan 650 exposanten hebben zich momenteel aangemeld voor de beurs in juni 2021. Ze nemen daarom ook deel aan Glasstec VIRTUAL. Het evenement biedt exposanten services om zich aan de sector te presenteren en met potentiële klanten te communiceren. Alle deelnemers krijgen tijdens de duur van het evenement gratis toegang tot het driedaagse conferentieprogramma en alle aanvullende online aanbiedingen van de exposanten. De inschrijving is nu geopend.

Glasstec conferentie

Glasstec VIRTUAL presenteert drie dagen gratis expertpresentaties. Deelnemers krijgen de gelegenheid om met de sprekers te communiceren en de bijdragen van over de hele wereld toch van dichtbij te ervaren. Glass Het vakblad Glass Worldwide organiseert daarnaast twee paneldiscussies. De sessies zullen zich richten op de huidige mondiale marktsituatie in de vlak- en holglasindustrie.

Glasstec virtuele beurs

Bedrijven presenteren zichzelf en hun producten in de digitale showroom van de exposantendatabase. Bedrijfsreportages, productvideo’s en productbeschrijvingen geven een compleet beeld van de glasindustrie. Interactieve websessies zijn een nieuwe feature: deelnemende bedrijven bieden informatie over producten, nieuwe processen en oplossingen in dit interactieve live format.

Glasstec Netwerk Plaza

De VIRTUAL Matchmaking maakt direct contact met potentiële geïnteresseerden mogelijk door het bevragen van speciale interessegebieden en uitgebreide filterfuncties. Na het maken van een afspraak kunnen persoonlijke gesprekken worden gevoerd in een virtuele ruimte via een audio- of videogesprek.

Kijk op onze site naar de video-interviews met Glasstec-directeur Birgit Horn over het uitstellen van de beurs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.