Nieuws
VIAVAC

VIAVAC bestaat 25 jaar. Reden voor het bedrijf uit Lopik een jubileumuitgave te maken waarin klanten vertellen waarom zij voor VIAVAC kiezen. Het gebruik van hijsmiddelen is niet langer een uitzondering, maar de regel als het om hijsen gaat. ‘Wij zijn er trots op dit samen bereikt te hebben en zetten ons ook de aankomende 25 jaar hier weer hard voor in’, aldus VIAVAC.

Oprichter Arie de Groot van VIAVAC begon in 1995 als zelfstandig constructeur in IJsselstein. Hij liet het bedrijf uitgroeien tot een internationale speler op het gebied van vacuüm heftechnieken voor de montage van glas, dak-, gevel- en wandpanelen. Inmiddels telt de organisatie meer dan dertig werknemers en past ze vacuüm hijsoplossingen in ruim 75 landen toe. Een goed voorbeeld is een slim hijshulpmiddel voor het plaatsen van glas onder een overstek binnen maximaal 2 meter van de gevellijn. Deze VIAVAC Counter Balancer (CBL-1000) is ontworpen om elke montage tot 1.000 kg binnen de gevellijn uit te voeren. Een contragewicht zorgt voor de juiste positie van het glas. 

Slimme hijsoplossingen

VIAVAC heeft vanaf de eerste in een oude landbouwschuur ontwikkelde vacuümheffer samen met klanten, relaties en medewerkers gewerkt aan slimme hijsoplossingen voor het veilig en efficiënt hijsen op bouwplaatsen. Het jubileummagazine neemt lezers mee op deze reis. Ook het team achter het bedenken van vacuüm hijsgereedschappen stelt zich voor. Verder gaat het magazine uitgebreid in op het assortiment hijsgereedschappen voor de montage van dak- en wandpanelen en glas. Lees het magazine op de site van VIAVAC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.