Nieuws

Het is reeds nu mogelijk standruimte te reserveren voor Vitrum 2021. De vakbeurs gespecialiseerd in glasbewerkingsmachines, -apparatuur en -systemen vindt plaats van 5 tot 8 oktober. Paviljoens 22 en 24 op Fiera Milano Rho zijn naast Vitrum bestemd voor EMO, de wereldwijde beurs voor werktuigmachines.

Volgend jaar wordt door het uitstel van Glasstec naar juni 2021 een bijzonder beursjaar in de wereld van het vlakglas. De Italiaanse fabrikanten van bewerkingsmachines, verenigd in GIMAV, hebben reeds aangegeven niet naar Düsseldorf af te reizen. Zij kiezen expliciet voor de beurs in Milaan. De beursorganisatie is enthousiast over de eerste snelle reserveringen. ‘Gezien de huidige situatie, toont de onmiddellijke positieve reactie van deelnemers op de lancering van de verkoop eens te meer het vertrouwen in de beurs aan.’ De brochure ‘Vitrum the right choice’ voor exposanten is hier te downloaden. 

Meer dan een beurs alleen

Naast de beurs zelf doet Vitrum er alles aan het product glas te promoten. Met het ‘GLASS IS …’-project wil de beursorganisatie de kwaliteiten van het eindproduct benadrukken. Dit gebeurt door middel van meerdere paviljoens met toepassingen van glas in het centrum van Milaan. Dit project maakt deel uit van de GLASS WEEK waarin een reeks evenementen in de stad zal worden georganiseerd ter promotie van het hoge innovatieve karakter van het materiaal. Geïnteresseerde bedrijven kunnen ook profiteren van de nieuwe sponsorpakketten die zijn gewijd aan de promotie van de GLASS WEEK. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.