Nieuws

Voor constructieve glastoepassingen gaan op korte termijn nieuwe glasnormen gelden. Constructeurs dienen deze regelgeving te kennen, ook in relatie met de toepassing van de Eurocodes, het Bouwbesluit en andere regelgeving

Daarom organiseert Kenniscentrum Glas voor constructeurs, bouwkundig adviseurs en controleurs van glastoepassingen op 13 oktober in het Bouwhuis te Zoetermeer een seminar ‘Constructief glas volgens nieuwe regelgeving'. Diverse sprekers zullen vanuit verschillende invalshoeken het thema behandelen. De sprekers zijn:

  • A. Borst (COBc): Regelgeving
  • C.R. Kruijs  (Glasimpex): NEN- EN 1990/NEN 2608
  • P. van Dijk (Kenniscentrum Glas): Problematiek, gevolgen, oplossingen

Dagvoorzitter van het seminar is de heer Th. van der Zwaan, directeur van het Kenniscentrum Glas. Direct na afloop van het seminar wordt er een paneldiscussie gehouden. Daarna kan er in de ontvangstruimte van het Bouwhuis onder genot van een hapje en drankje worden nagepraat. Tijdens het seminar wordt een syllabus uitgereikt met daarin de powerpoint-presentaties van de diverse sprekers. De kosten van deelname bedragen 265 euro exclusief BTW per deelnemer. Voor bij GBO aangesloten bedrijven en leden van COBc is dit 225 euro exclusief BTW per deelnemer.

U kunt zich inschrijven via de website www.kenniscentrumglas.nl , daar vindt u ook een nadere toelichting op het programma. Naar verwachting zal de belangstelling voor dit seminar groot zijn. Aarzel daarom niet en schrijf u snel in. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.