Glas in Video
Visser Spiegels & Glas
V.l.n.r. Gilles, Eddy. Jolanda en Sem Visser.

Visser Spiegels & Glas bestond in 2020 75 jaar. Corona gooide roet in het eten van eventuele festiviteiten maar het jubileumjaar is toch gedenkwaardig. Zo hebben de bedrijfspanden en kantoren een metamorfose ondergaan. Vanaf dit eerste kwartaal kunnen Eddy en Jolanda Visser en hun zoons Gilles en Sem relaties verwelkomen in de nieuwe showroom. Vorig jaar werd het machinepark reeds uitgebreid met een nieuwe verticale CNC en een was- en slijpmachine. Ook is het glasbedrijf per 1 oktober exclusief dealer voor de Benelux geworden van D&D Builders & Hardware glasbeslag. Alle reden om langs te gaan in Duiven. 

We praten met Eddy Visser en zijn zoon en Gilles. Aanleiding voor het bezoek is uiteraard het jubileum, maar al pratend blijken de vele investeringen minstens zo vermeldenswaardig. De interne verbouwingen en de vernieuwing van de buitengevel zijn zelfs aanleiding het artikel even op de plank te laten liggen. Het oog wil ook wat tenslotte en nu kunnen we de resultaten van die investeringen laten zien. De verbouwing is in februari opgeleverd. In onderstaande video leidt Gilles Visser ons rond.

In de nieuwe Glas in Beeld (#2 – april 2021) die volgende week verschijnt, lees je het volledige artikel. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Lees ook onze eerdere berichten over Visser Spiegels & Glas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.