Productnieuws
glasluifels

‘Ongeëvenaarde prestaties en een revolutionair ontwerp: LUMIA is de naam van het bekende systeem voor glazen luifels, dat vandaag met vele extra opties leverbaar is.’ Dat zegt Logli Massimo Saint-Gobain over haar in Italië ontworpen en ontwikkelde, lijn volledige transparantie glasluifels.

Naast de slanke bevestiging onderscheidt LUMIA zich door middel van de ingebouwde verlichting. De led is zowel decoratief, dus esthetisch te gebruiken, als functioneel voor het verlichten van het onderliggende oppervlak. Ander kenmerk: het creëren van grotere lengtes. Dit alles maakt LUMIA tot een ‘luifel met een modern, veilig en comfortabel design’. 

Nieuwe opties glasluifels

  • De nieuwe oplossing heeft verschillende en belangrijke pluspunten die het bestaande assortiment glazen luifels aanvullen. 
  • De ophangconstructie is dusdanig aangepast dat het grotere belastingen kan dragen; zelfs met 1010.4 gelamineerd glas is een overstek tot 1,5 meter te creëren.
  • Naast vrijstaand is het ook mogelijke langere luifels te maken, bestaande uit meerdere profielen en glasplaten naast elkaar. Speciaal ontworpen uitzettingsvoegen neme de risico’s vanwege thermische uitzetting van de profielen weg.
  • Het systeem is veilig want ontworpen voor verticale belastingen van 400 kg/m2 en getest bij meer dan 1000 kg/m2 door het Politecnico di Milano. LUMIA is uitgerust met voorzieningen om de weerstand te tegen het wegglijden van de glasplaten te verhogen na installatie hiervan (optioneel, glasbewerking is vereist).
  • De versie LUCE  heeft een speciaal afdekprofiel voor LED-installatie. De verlichting is zo gemonteerd dat verblinding wordt voorkomen. 

Thomsa Glass heeft de glasluifels van Logli Massimo in het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.