Productnieuws
UNIQ

UNIQ heeft zijn leveringsprogramma profielen voor glasbalustrades uitgebreid met profielen in een satijn zwart geanodiseerde uitvoering. Een glas- en/of montagebedrijf monteert de balustrade direct met profielen in de juiste kleur. De zwarte profielen zijn ook nog eens snel leverbaar.

In moderne bouwprojecten komt zwart steeds vaker terug als kleur. In veel van die projecten worden ook glazen balustrades toegepast. De uitstraling daarvan moet natuurlijk perfect passen bij de rest van het gebouw. Het veel gebruikte UNIQ SB-O1S profiel voor topmontage is om die reden vanaf nu uit voorraad leverbaar in de satijn zwarte uitvoering. Dit profiel is veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld voor balkons, (dak)terrassen, windschermen, vides of langs trappen.

Alle profielen UNIQ in zwart

IMS Nederland brengt de profielen op de markt. Het bedrijf uit Zwijndrecht levert de bijbehorende hoekstukken ook direct, evenals eindkappen en het u-profiel om de bovenzijde van de balustrade mee af te werken. Andere profielen uit de UNIQ SB-O en SB-A serie zijn op aanvraag ook in zwart verkrijgbaar. ‘Zo is er voor iedere toepassing een mooie en passende oplossing, zowel voor particulier gebruik als voor toepassingen in publieke gebouwen.’

Lees ook ons bericht over de toepassing van UNIQ-glasbalustrades aan het Veerse meer.

1 reactie op “UNIQ SB-O1S glasbalustrade profiel nu ook in satijn zwart

  1. Ik wil een proef profiel bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.