Nieuws
Glas Award
De winnaars uit 2021.

De jury van de Glas Award heeft zich dinsdag 8 november gebogen over de zestien inzendingen en nominaties voor de tweejaarlijkse prijs zijn bekend. Er zijn vier projecten, initiatieven en/of producten genomineerd. Naast de Glas Award worden in februari ook de Innovatie Award en Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

De inzendingen zijn volgens de jury een mix van spraakmakende projecten, nieuw ontwikkelde producten en andere innovatieve initiatieven in relatie tot vlakglas. De nominaties liggen in het verlengde daarvan.

Uitreiking 9 februari

Glas in Beeld #6 die op 13 december verschijnt maakt de nominaties bekend. De leden van Vakgroep GLAS kiezen de winnaar. De jury bepaalt de overige twee prijzen. De prijs is een initiatief van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS, de overkoepelende organisatie van werkgevers in de vlakglassector. De vakgroep organiseert de Award voor de elfde maal. Eisma Bouwmedia, de uitgever van Glas in Beeld, is mediapartner. De uitreiking is op donderdag 9 februari 2023 om 17 uur tijdens de BouwBeurs in het Auditorium van de Jaarbeurs te Utrecht.

Jury Glas Award

De jury van de Glas Award bestaat uit vijf personen. Zij zijn afkomstig uit verschillende disciplines in en rond de wereld van vlakglas en design. Peter van Rhede van der Kloot is juryvoorzitter. De overige leden zijn: Mathijs van de Vliet (Senior adviseur Adviesbureau Köhler Peutz), Peter van Dijk (Adviseur Kenniscentrum Glas) Edwin Groot (Directeur Klantgericht Bouwen) en Jan Belis (Professor Universiteit Gent).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.