Glas in Video
GlasPlein

Bouwend Nederland Vakgroep GLAS en OnderhoudNL organiseren op de BouwBeurs van 4 tot en met 8 februari 2019 (Jaarbeurs Utrecht) het GlasPlein waarbij de verschillende mogelijkheden en aspecten van glas worden gepromoot. Op het plein zijn diverse productpresentaties en ‘elevator pitches’ te volgen. Daarnaast is er ook volop aandacht voor de werkgelegenheid in het glas voor zij-instromers en scholieren. Het GlasPlein is volgens de initiatiefnemers daarom zeer interessant voor bouwbedrijven, architecten, vastgoedbeheerders, technische ontwerp- en adviesbureaus en groothandelaren.  

Met het GlasPlein lijkt de volgende stap gezet te worden om het product glas breed te presenteren samen met alle belanghebbende organisaties zoals Kenniscentrum Glas, Vlakglasrecycling Nederland, OnderhoudNL en Bouwend Nederland Vakgroep GLAS. De vele mogelijkheden van glas worden tentoongesteld: interieurglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, thermische isolatie, constructief glas en schakelbaar glas. Deze producten worden gecombineerd met ‘elevator pitches’ gepresenteerd door het Kenniscentrum Glas op het podium van het GlasPlein.  

INTERACTIEF PLEIN

,Het GlasPlein staat vol van beleving voor elke bezoekers. Zo wordt er een glazen klimmuur gerealiseerd en is er een hangwedstrijd waar bezoekers uitgedaagd worden om zo lang mogelijk aan een glaszuiger te blijven hangen. Op dinsdag 5 februari komt vlogger Govert Sweep, bekend van Youtube, de scholieren toespreken tijdens een meet & greet. Op donderdag 7 februari is de uitreiking van de tweejaarlijkse Glas Award. De prijs is een initiatief van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS en richt zich op de toepassing van vlakglas in het interieur en/of exterieur. Aspecten als ontwikkeling, organisatie, product, project en het innovatieve karakter zijn daarbij invalshoeken. Klik hier voor meer informatie en gratis tickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.