Glas in Video
Van der Ham
Yvonne en Hans de Veer van Van der Ham Glasgroothandel

Pieterman Glastechniek uit Vlaardingen staat aan de vooravond van een belangrijke levering. Bij Van der Ham Glasgroothandel in Oss komen twee grote INTERMAC snijtafels geschikt voor het verwerken van glas op jumboformaat. De snijlijn voor het verwerken van floatglas wordt volledig geautomatiseerd. De snijtafel voor gelaagd glas wordt de grootste door Intermac geleverde tafel in de Benelux.

Logistiek efficiënter

De bestaande hal van Van der Ham is uitgebreid en van oud en nieuw is één geheel gemaakt. De logistiek wordt omgedraaid en is straks van achterin de hal terug naar voren wat de logistiek en het productieproces efficiënter maakt. De MOVETRO glasrekken staan er al; de snijtafels van INTERMAC volgen dit voorjaar.

GlasPlein BouwBeurs

Pieterman Glastechniek neemt deze week deel aan het GlasPlein op de BouwBeurs. Op woensdag en donderdag heeft Pieterman er een netwerktafel. Lees ook het artikel over de uitbreiding van Van der Ham.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.