Productnieuws
Q-railing

Q-railing, ontwikkelaar van hoogwaardige balustrades voor trappen en balkons, heeft een nieuwe catalogus uitgebracht. Deze is zowel online als gedrukt verkrijgbaar en bevat alles wat nodig is voor het kiezen en toepassen van een balustrade. Q-railing’s vijf onlangs gelanceerde nieuwe balustradesystemen en uitbreidingen daarvan zijn ook opgenomen, evenals vele nieuwe losse onderdelen voor glazen balustrades, balusterrailingen en handleuningen. Bovendien werkt deze catalogus met veel innovatieve functies om makkelijk door alle 4.000+ onderdelen te ‘bladeren’. Alles draait om makkelijk vinden en niet hoeven zoeken.

Snel glas monteren 

De nieuwe Q-railing catalogus bevat niet één maar twee glasbalustradesystemen die werken met het verstelbare Q-disc System. Dit systeem zorgt voor een razendsnelle en gemakkelijke glasmontage en -uitlijning. Het vastzetten van het glas werkt met een simpele draai van discs en het uitlijnen door het schuiven van inlays.

Het volledige assortiment van de nieuwe Easy Alu aluminium railing is ook terug te vinden in de catalogus. Alle losse onderdelen staan erin, maar ook de mogelijkheid om voorgemonteerde delen of kant-en-klare railingmodules te bestellen.

Meer opties

Highlights onder de nieuwe losse balustrade-onderdelen zijn onder meer de volgende recent ontwikkelde producten.

  • De nieuwe generatie Q-lights Linear Light LED-strips met lengtes tot 30 meter voor verlichte leuningen
  • Glasverbinders voor glasdiktes tot 21,52 millimeter 
  • Tijdbesparende ronde Q-line balusters met daarop al voorgemonteerde MOD 2500 glasklemmen

Vinden, niet zoeken

Het doornemen van een assortiment van meer dan 4.000 producten kan een uitdaging zijn, maar Q-railing heeft nieuwe functies aan zijn catalogus toegevoegd, die de lezer direct leiden naar wat nodig is. Hoofdstukken en secties zijn gemakkelijk te vinden en ‘quick links’ en QR-codes zorgen ervoor dat er eenvoudig kan worden doorgeklikt of gescand naar aanverwante producten, handleidingen, montagevideo’s, testrapporten en certificaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.