Glas in Video
Monique Snepvangers

‘Hoezo sterke glasvrouw, moet ik naar de sportschool of zo?’ Typisch Monique Snepvangers om zo te reageren. Het geeft aan hoe ze haar mannetje staat in de dagelijkse praktijk. Na Monique van Kesteren-de Waard (Holland Glas), Cara Stekelenburg (Stekelenburg Glas) en Suzanne Evers (Evers & Evers Glas) komt met de eigenaresse en kartrekker van Snepvangers Glas uit Bergen op Zoom alweer de vierde ‘sterke glasvrouw in de bouw’ aan het woord.

We spreken Snepvangers na haar vakantie, in september alweer. Ze was verrast door haar partner die aangaf dat haar agenda ‘zomaar twee weken’ vrij was. Onze afspraak moest daardoor worden verzet en ook deze publicatie schoof op, maar dat mag de pret niet drukken. Het verhaal van Snepvangers is klaar als een klontje: ‘Ik heb mijn voorgangers beluisterd. Chapeau voor Cara die toch één van de grote kartrekkers is geweest van de glasopleiding die nu is gestart. Ik moet zeggen: ik ondervind weinig hinder van mijn vrouw zijn in de bouw. Deze rubriek zou eigenlijk niet moeten bestaan. Alle vrouwen die ik ken hebben in dit opzicht geen problemen, maar als je naar de cijfers kijkt dan blijkt dat er nog steeds voorbeeldfuncties moeten zijn. Vandaar dat ik graag ja zeg op dit interview.’

Videostatement en podcast

Kijk hieronder naar een kort videostatement van Snepvangers of luister naar de volledige podcast.

Lees het volledige interview met Monique Snepvangers in aankomende uitgave van Glas in Beeld die op 14 december verschijnt. Hieronder de podcast van het interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.