Glas in Video
Glasdag 2022

Eisma Bouwmedia organiseert op donderdag 9 juni een GLASDAG bij AFAS in Leusden. Glas wordt wel het meest innovatieve bouwmateriaal genoemd. Het materiaal ontwikkelt zich razendsnel en de toepassingsgebieden al net zo. Alle reden om in het verlengde van het succes van andere Eisma-evenementen, zoals de Houtdag en de SchildersVakprijs, de markt bij te praten over ‘de passie voor glas’.

Het evenement bestaat uit een lunch en een congres in twee delen. AFAS-oprichter Ton van der Veldt leidt belangstellenden rond door het AFAS Theater met z’n spraakmakende glazen koepel. Het evenement sluit met een borrel. AGC Glas Nederland, Thomsa Glass, OnderhoudNL en Ayrox maken de GLASDAG 2022 mede mogelijk. Het team van Glas in Beeld organiseert het evenement.

Programma

Na de lunch om 12 uur volgt op 9 juni vanaf 13 uur het seminar. De sprekers richten zich op het innovatieve karakter, de performance en de duurzaamheid van vlakglas. Ze behandelen de jongste ontwikkelingen qua materiaal en toepassing. Zo is geïntegreerd elektriciteit opwekkend glas (BIPV) het eerste onderwerp. Verder komen dynamisch glas, vacuümglas, mediaglas en het lijmen van glasconstructies aan de orde. De GLASDAG heeft de voorschrijvende bouw (architecten, adviesbureaus, aannemers) als doelgroepen. Ook voor de glassector zelf is het echter een leerzame dag. Kennisoverdracht is doelstelling 1, netwerken doelstelling 2. Het evenement sluit dan ook met een borrel.

Maak in de video kennis met de sprekers en klik hier voor het programma.

Locatie Glasdag 2022

De GLASDAG vindt plaats op een bijzondere locatie: het nieuwe kantoor van AFAS in Leusden. De ingebruikname van dit AFAS Experience Center, met onder meer de glazen dome, was in januari 2021. AFAS-oprichter Ton van der Veldt, geestelijk vader van de nieuwbouw, is één van de sprekers. Hij leidt belangstellenden rond door het AFAS Theater.

Deelnamekosten

De Glasdag stond oorspronkelijk gepland voor 2020. Na twee keer uitstellen kan het evenement nu wel plaatsvinden. De deelnamekosten zijn 195 euro (ex BTW). Voor abonnees op Glas in Beeld of één van de andere uitgaven van Eisma Bouwmedia is elke tweede deelnemer gratis. Registreren kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.