Glas in Video
Ton van der Veldt
Ton van der Veldt, oprichter van AFAS

‘Er zijn zoveel mooie dingen in het complex. De koepel is natuurlijk fantastisch als je aankomt rijden. Ook hoe het gerealiseerd is, de moeilijkheid ervan.’ Oprichter en lid van de RvB van AFAS Ton van der Veldt leidde de deelnemers aan de GLASDAG rond door het AFAS Theater met z’n glazen koepel. In de video legt hij uit waarom hij zo trots is op ‘zijn’ Experience Center in Leusden. Onderaan het bericht de presentatie van Van der Veldt. Eisma Bouwmedia organiseerde de GLASDAG op 9 juni, er waren ruim 100 deelnemers.

Glas wordt wel het meest innovatieve bouwmateriaal genoemd. Het materiaal ontwikkelt zich razendsnel en de toepassingsgebieden al net zo. Alle reden om in het verlengde van het succes van andere Eisma-evenementen, zoals de Houtdag en de SchildersVakprijs, de markt bij te praten over ‘de passie voor glas’. De GLASDAG heeft de voorschrijvende bouw (architecten, adviesbureaus, aannemers) als doelgroepen, maar ook voor de glassector zelf belooft het een leerzame dag te worden. De acht sprekers richten zich op het overdragen van kennis over actuele thema’s in relatie tot het innovatieve karakter, de performance en de toepassingen van vlakglas. Kennisoverdracht is doelstelling 1, netwerken doelstelling 2.

Video AFAS Experience Center

Ton van der Veldt (oprichter en lid RvB AFAS Software) leidt de deelnemers aan de GLASDAG rond door het AFAS Theater met zijn spectaculaire glaskoepel. Bron van de video: Dura Vermeer.

Presentatie Ton van der Veldt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.