Productnieuws
glasbalustrade

Logli Massimo zal in stand 1572 op de Polyclose enkele nieuwigheden presenteren. De Saint-Gobain dochter geeft onder meer een ‘snake preview’ van het DEFENDER DF810 glasbalustrade profiel. De twintigste editie van de beurs vindt net na de zomervakantie plaats: op 31 augustus, 1 september en 2 september. De toegang is gratis mits online voorregistratie en uitsluitend voor professionals.

Bezoekers kunnen talrijke innovaties verwachten in Flanders Expo Gent, waaronder de Defender DF810. Het glasbalustrade profiel ontwikkelt zich alsmaar door. Logli Massimo brengt de primeurs op de Polyclose en zet de nieuwe oplossingen nog in de loop van dit jaar op de markt.

Goccia50 douchesysteem

Het Goccia50 douche schuifdeursysteem zal ook op Polyclose te zien zijn. Het systeem is verkrijgbaar in vier verschillende standaardkleuren: zwart, aluminium glans, aluminium mat en RVS look. Alle andere RAL afwerkingen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De tien verschillende uitvoeringen bieden volgens Logli Massimo voor elke toepassing een oplossing. Uniek is de vrij hangende badoplossing die je met dit systeem kunt verwezenlijken.

Lumia glasluifel

Het Lumia eenzijdig opgelegde luifelsysteem heeft een overspanning tot 1.500 mm. Het systeem heeft geïntegreerde huisdeurverlichting als optie, maar kun je ook ‘eindeloos’ verlengen. Kenmerken: slank, elegant maar toch met een extreem hoge wind- en sneeuwbelasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.